Shtjellime

Maji marshues

Nxënësit e shkollave të mesme, nga i gjithë vendi, kanë marshuar në qytetet e mëdha, duke bërë thirrje për ambiente e shkolla të sigurta për vajzat e...

Vox

Të kuptuarit e gjinisë si (jo) binare

Që nga paraqitja e parë e dallimeve gjinore në 1894 në librin ‘’Burri dhe gruaja’’ të Havelock Ellis, këto dy terme kanë krijuar antonimet më të...