Krejt-kah-pak

Vrasja e grave është politike – MARShojmë S’festojmë

Vazhdon përgatitja e aktiviteteve që do ta shënojnë 8 marsin në Kosovë. Me mesazhe kundër vrasjes së grave, Kolektivi i Marshojmë S’festojmë po bëhet gati për protesten e sivjeshtme.

Këtë fundjave aktivistet dhe aktivistët punuan në përgatitjen e çarçafëve që do të shpërndahen në hapësirat publike të qyteteve tjera të Kosovës.

Kolektivi njëkohësisht bën thirrje që nëse keni çarçafë të bardhë dhe të papërdorshëm në shtëpi ta shkruani revoltën tuaj në to.

May be an image of 8 people, people standing and indoor
Foto: Kolektivi MARShojmë S’festojmë
May be an image of 1 person
Foto: Kolektivi MARShojmë S’festojmë
May be an image of indoor
Foto: Kolektivi MARShojmë S’festojmë
No photo description available.
Foto: Kolektivi MARShojmë S’festojmë