Krejt-kah-pak

“MARShojmë S’festojmë” përmes fotografive nga Liri Hashani

Me rastin e 8 Marsit – Ditës Ndërkombëtare të Gruas, në sheshin e Prishtinës u mbajt marshi “MARShojmë S’festojmë” me parullën e sivjetshme, “Kundër patriarkatit që vret”.

Aktivistja Liri Hashani ka sjellë disa fotografi artistike nga marshi i sotëm.

Liri Hashani është aktiviste për të drejtat e njeriut. Ajo është gazetare e diplomuar dhe ka përfunduar studimet Bachelor në Fakultetin Filologjik në Universitetin e Prishtinës.