Uncategorized

Dënohet me burgim të përjetshëm Bajram Veliaj për vrasjen e bashkëshortes

Me burgim të përjetshëm është dënuar Bajram Veliaj, për vrasjen e bashkëshortes së tij, Armenda Aliu.


Trupi gjykues këtë të premte ka shpallur aktgjykimin, ku edhe ka gjetur fajtor Veliajn për veprën penale “vrasje e rëndë” dhe “armëmbajtje pa leje”.

Sipas aktakuzës së Prokurorisë Themelore të Prizrenit, Bajram Veliaj akuzohet për veprën penale “Vrasje e rëndë”, e cila sipas aktakuzës thuhet se ka ndodhur gjatë gushtit te 2019, pas një mosmarrëveshjeje me bashkëshorten e tij, Armenda Aliu, e cila kishte tentuar të largohej nga shtëpia.

Por Veliaj menjëherë kishte marrë një pistoletë dhe në momentin që e kishte vërejtur bashkëshorten, kishte shtënë pesëmbëdhjetë herë në drejtim të saj, me ç’rast atë e godet 14 herë në pjesë të ndryshme të trupit dhe si pasojë e plagëve 42-vjeçarja vdes në vendin e ngjarjes.