Author - Edona Shala

Edona ShalaEdona Shala është studente në nivelin master në Universitetin e Prishtinës në departamentin e Sociologjisë. Ajo vazhdimisht avokon për të drejtat e njeriut dhe shkruan kryesisht për çështje gjinore. Aktualisht punon në Kosovalive si Asistente e Projekteve.