Author - Eriona Hoti

Eriona HotiEriona Hoti ka përfunduar studimet në Universitetin e Prishtinës për Gazetari. Ajo punon si gazetare që nga viti 2017 në Kosovë. Ajo ka punuar në disa media vendore e momentalisht është pjesë e Këshillit Amerikan në Departamentin e Komunikimit dhe Përfshirjes, si dhe gazetare në Albinfo.ch, media në Zvicer. Ndër të tjerash, ajo është po ashtu pjesëtare e Këshillit Rinor të Ambasadës Amerikane në Kosovë.