Author - Afërdita Lukaj

Afërdita LukajAfërdita Lukaj ka përfunduar studimet baçelor në departamentin e Gazetarisë në Universitetin e Prishtinës. Ajo po vazhdon me studimet master për Gazetari dhe Kontakte me Publikun. Aktualisht punon si gazetare ne televizionin "Kanal 10".