Author - Ardita Zeka

Ardita ZekaArdita Zeka është në përfundim e sipër të studimeve Bachelor për Komunikim Masiv dhe Gazetari në Kolegjin AAB. Që nga viti 2015 ka punuar vazhdimisht si gazetare në fushat e politikes, shëndetësisë dhe ekonomisë. Ndërsa, aktualisht Ardita është redaktore në portalin arbresh.info.