Author - Arnina Beciri

Arnina BeciriArnina aktualisht punon në Qendrën Kosovare për Studime Gjinore si Koordinatore e Mediave Sociale. Ajo është aktiviste e apasionuar për të drejtat e refugjatëve dhe grave. Arnina ka fituar përvojë në fushën e Ndihmës Humanitare në Liban dhe Maltë. Aktualisht, ajo është duke përfunduar studimet e masterit në drejtimin Veprimi Humanitar Ndërkombëtar.

Vox

Pasojat e rrëfimit tim

Isha 11 vjeç kur u abuzova seksualisht për herë të fundit. Nuk e mbaj mend kur ka ndodhur për herë të parë. Ndoshta sepse e gjitha ishte e turbullt. Por, më...