Author - Ëndronida Shala

Ëndronida ShalaËndronida Shala ka përfunduar studimet baçelor për Gazetari në Universitetin e Prishtinës. Po në këtë universitet ajo po vazhdon studimet master për Gazetari dhe Kontakte me Publikun. Aktualisht punon si gazetare në televizionin “Kanal 10”.