Author - Lëndina Balaj

Lëndina BalajLëndina Balaj është studente e vitit të parë në fakultetin e Gazetarisë në Universitetin e Prishtinës dhe gjithashtu vijon studimet për Dizajn të Modës në Akademinë Evolution. Lendina është aktiviste e të drejtave të njeriut dhe një nga bashkëthemelueset e iniciativës "Traumë, Jo Lojë".