Author - Oksana Duqi

Oksana DuqiOksana Duqi ka mbaruar studimet për Punë Sociale në Fakultetin e Shkencave Sociale, në Tiranë. Momentalisht është aktive në çështjet që kanë të bëjnë me të drejtat e njeriut, barazisë gjinore dhe shëndetit mendor. Ka qenë dhe është e përfshirë në grupe informale dhe trajnime për të rinjtë në lidhje me zhvillimin personal, aktivizmin qytetar dhe fuqizimin e pjesëmarrjes rinore.

Vox

Burrneshë a grua?

Portrete të ashpra, kryelarta, veshur me pantallona. Në veri të Shqipërisë, shumë njerëz i kanë njohur nga afër burrneshat, mund të kenë patur apo ende të kenë...