Krejt-kah-pak

Protestë në Tuz: Drejtësi për Shejllën

Në një tubim paqësor në qendër të Tuzit, qytetarët protestuan kundër vrasjes së 19-vjeçares Shejlla Bakija. Protesta u organizua nga OJQ Lëvizja për Zhvillim Tuzi dhe Qendra për të Drejtat e Grave.


Dhjetëra qytetarë të mbledhur mbanin pankarta në gjuhën malazeze dhe shqipe, duke kërkuar drejtësi në rastin e vajzës së vrarë.

Organizatorët bënë thirrje për një hetim urgjent në rastin e një gruaje të re që raportoi dhunë në polici.


Policia është ende në kërkim të Ilir Gjokaj, i cili dyshohet për vrasje.