Uncategorized

Sot, Parada e Krenarisë në Prishtinë

Sot në Prishtinë do të mbahet “Parada e Krenarisë”.

Parada do të nisë prej orës 12:00 në sheshin “Skenderbeu”, ndërsa do të mbahet në mbyllje edhe një koncert në platenë e Pallatit të Rinisë dhe Sporteve, kanë njoftuar organizatorët.

Nuk dihet akoma nëse krerët e shtetit do të marrin pjesë në këtë paradë.

About the author

Grazeta

Grazeta

Add Comment

Click here to post a comment