Author - Erëza Rashica

Erëza RashicaErëza Rashica ka përfunduar studimet në Degën e Gazetarisë në Universitetin e Prishtinës. Erëza po ashtu ka studiuar Gjuhë e Letërsi Angleze në Kolegjin AAB. Ajo ka punuar si gazetare në Radio Televizionin 21 dhe ka qenë pjesë e revistës “Intro” në kuadër të departamentit të Gazetarisë në Universitetin e Prishtinës.