Author - Gentiana Ahmeti

Gentiana AhmetiGentiana Ahmeti është gazetare e diplomuar në Universitetin e Prishtinës dhe punon si gazetare në Kallxo.com. Gentiana kryesisht shkruan për çështjet e arsimit dhe çështjet e të drejtave të njeriut.

Shtjellime

Gratë në shkencë

Kur bëhet fjalë për të ardhmen e gruas, menjëherë mendohet një profesion i cili e mban më afër punëve të shtëpisë dhe kujdesit ndaj familjes. “Buka të jetë...