Krejt-kah-pak

Gjendet një vajzë e zhdukur në Gjakovë, deklarohet se është dhunuar seksualisht

Një vajzë që ishte raportuar e zhdukur në Gjakovë, është gjetur.


Sipas Policisë e njëjta ka deklaruar se ka qenë e dhunuar nga i dyshuari kosovar.

I dyshuari është arrestuar dhe i njëjti me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Policia ka njoftuar se rasti është në hetime.